بررسی روند تولید رب گوجه فرنگی و هدف فرآیند بلانچینگ در آن

بررسی روند تولید رب گوجه فرنگی و هدف فرآیند بلانچینگ در آن

پایان نامه مراحل ساخت رب گوجه فرنگی
پایان نامه فرآیند تولید رب گوجه فرنگی
پایان نامه فناوری تولید گوجه فرنگی
پایان نامه بسته بندی رب گوجه فرنگی
پایان نامه کنسروسازی رب گوجه فرنگی
فواید بلانچینگ در تهیه رب گوجه فرنگی
فرآیند تولید کنسرو کردن رب گوجه فرنگی
آزمایشات مختلف تولید رب گوجه فرنگی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی

بررسی روند تولید رب گوجه فرنگی و هدف فرآیند بلانچینگ در آن

 

 

چکیده 

گوجه فرنگی جزء آن دسته از سبزیجاتی است که میوه آن برای تغذیه به کار می رود. مصرف سبزی ها به علت ویتامین، املاح و سلولزی که دارند برای انسان ضروری است. در تهیه رب گوجه فرنگی به منظور جلوگیری از اکسیداسیون ویتامین ها می توان از فرایند بلنچینگ استفاده کرد. با این وجود این فرایند مزایای بسیار دیگری نیز دارد که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد: 

 

هدف اصلی از فرایند بلنچینگ غیر فعال کردن آنزیم های نامطلوب است که می توان به آنزیم های تجزیه کننده پکتین اشاره نمود. در اثر بلنچینگ آنزیم های تجزیه کننده پکتین از بین می روند که موجب می شود محصول دارای ویسکوزیته بهتر و رنگ مطلوب تر شود.بلنچینگ باعث می شود عمل فیلتراسیون (جدا کردن پوست و بذر) به خوبی انجام گرفته و از وارد آمدن فشار به دستگاه صافی جلوگیری نموده و استهلاک آن را کم می کند. 

فرایند بلنچینگ موجب خواهد شد که بخشی از بار میکروبی ماده غذایی در اثر غوطه ور شدن در آب داغ شسته و خارج شده و بخش دیگر نیز در اثر حرارت از بین رفته و لذا در مجموع بار میکروبی ماده غذایی به نحو چشم گیری کاهش یابد.

 

نکته حائز اهمیت در انجام این فرایند دمای آن در ابتدا و انتهای فصل تابستان می باشد. 

در اوایل فصل تابستان از دمای C60 استفاده می شود و در پایان فصل از دمای حدودC80-70 استفاده می شود. دلیل این تغییر دما این است که در انتهای فصل گوجه فرنگی ها دارای آنزیم‌پكتیناز بیشتری خواهندبود،لذا میبایست دمای بالاتری اعمال شود تا این آنزیم از بین‌برود.

 

 

 

 

کلمات کلیدی:

گوجه فرنگی

فرایند بلنچینگ

رب گوجه فرنگی

صنعت کنسرو سازی

 

 

 

 

مقدمه 

یکی از مشکلات مهم در نگهداری مواد غذایی فساد فرآورده ها در اثر عوامل مختلف می باشد. به طور کلی فساد عبارت است از هرگونه تغییر در ماده غذایی به نحوی که مصرف کننده از خرید یا مصرف آن امتناع ورزد و ماده غذایی غیر قابل فروش یا عرضه در بازار شود و لذا فساد همواره مترادف با خطر بهداشتی نبوده و در واقع فسادهای بدون خطر بسیار بیشتر از فسادهای مضر می باشد. 

 

برای جلوگیری از بروز فسادها از روش های مختلفی استفاده می شود. از جمله می توان به روش های حرارتی مثل پاستوریزاسیون، استریلیزاسیون، سرخ کردن و نظایر آن، استفاده از حرارت های پائین مثل سرد کردن و انجماد، استفاده از ترکیبات شیمیایی مثل شکر، نمک، سرکه و یا ترکیبات نگهدارنده مثل بنزوات ها، پروپیونات ها و نظایرآن، روش های مبتنی بر خروج رطوبت مثل تغلیظ و یا خشک کردن و روش های قدیمی و سنتی مثل دود دادن، نمک سود کردن و تخمیر اشاره کرد.

 

در بین روش های اشاره شده فوق استفاده از حرارت متداول تر و کاربرد بیشتری داشته و تقریبا برای اکثر مواد غذایی کاربرد دارد. در تکنولوژی نگهداری مواد غذایی در قوطی یا کنسرو سازی نیز اساس نگهداری مواد  غذایی مبتنی بر استفاده از حرارت بوده اگرچه روش های دیگر مثل استفاده از ترکیبات شیمیایی مثل سرکه یا شکر و یا روش تغلیظ در محصولاتی مثل رب گوجه یا کنسانتره آب میوه جات می تواند به عنوان روشهای کمکی مطرح باشد. 

 

 

 

 

فهرست مطالب

1- مبانی نظری و کلیات 

     1-1- مقدمه 

  2-1- تاریخچه 

      2-1-1- تاریخچه صنعت کنسرو سازی 

      2-1-2- رویدادهای مهم در تاریخچه کنسروسازی

      2-1-3- تاریخچه کنسرو سازی در ایران

   3-1- نوآوری در صنعت کنسروسازی رب گوجه فرنگی  

 4-1- کارخانه کنسروسازی چیست؟

      4-1-1- معیارهای انتخاب محل کارخانه کنسروسازی 

      4-1-2- بهداشت کارکنان 

      4-1-3- انبارها

   5-1- ملاحظات اقتصادی 

       5-1-1- هزینه کلی کارخانه 

   6-1- واژه های عملیاتی 

2- فرآیند تولید رب در کارخانه رب همدانیان 

     1-2- مقدمه 

         1-2-1- منشاء گوجه فرنگی 

         1-2-2- ترکیب شیمیایی گوجه فرنگی 

         1-2-3- تولید رقم های جدید 

         1-2-4- شاخص های یک گوجه فرنگی خوب برای تولید رب

         1-2-5- حمل و تخلیه گوجه فرنگی 

    2-2- تاریخچه کارخانه رب همدانیان 

  3-2- مراحل ساخت رب گوجه فرنگی 

      3-2-1- چکیده ای از خط تولید رب همدانیان 

      3-2-2- شستشوی گوجه فرنگی 

      3-2-3- سورتینگ و لکه گیری 

      3-2-4- شستشوی نهایی 

      3-2-5- خرد کردن 

      3-2-6- صاف کردن 

      3-2-7- پیش گرم کردن (Blanching)

      3-2-8- تغلیظ آب گوجه فرنگی 

      3-2-9- پاستوریزاسیون 

      3-2-10- پر کردن 

      3-2-11- درب بندی 

      3-2-12- اتوکلاو گذاری 

  4-2- بسته بندی 

      4-2-1- قوطی های فلزی 

      4-2-2- آزمون یکنواختی لاک 

      4-2-3- آزمون پخت لاک 

      4-2-4- آزمون چسبندگی لاک 

      4-2-5- استاندارد ابعاد دوخت 

  5-2- نقش و اهمیت آب در کنسروسازی 

      5-2-1- سختی آب 

      5-2-2- قلیائیت آب 

      5-2-3- سیستم و مراحل کار سختی گیرها

       5-2-4- سیستم تصفیه خانه 

       5-2-5- اندازه گیری سختی و PH آب 

   6-2- آزمایشات فیزیکی، شیمیایی و میکروبی 

        6-2-1- ارزیابی رنگ و بو و طعم 

        6-2-2- ارزیابی یکنواختی رب 

        6-2-3- اندازه گیری بریکس 

        6-2-4- اندازه گیری نمک

       6-2-5- شمارش کپک 

       6-2-6- کشت میکروبی 

   7-2- بلنچینگ 

       7-2-1- ضرورت بلنچینگ         

7-2-2- آنزیم بری گرم و سرد 

       7-2-3- سیستم آنزیم بری گرم (هات بریک)

       7-2-4- روش های انجام بلنچینگ 

      7-2-5- پی بردن به صحت بلنچینگ 

       7-2-6- فواید بلنچینگ در تهیه رب گوجه فرنگی 

3- نتیجه گیری، پیشنهادات و انتقادات 

    1-3- تاثیر قوطی بر عمر فروشگاهی      

 2-3- عوامل فرسایش قوطی 

    3-3- چگونه کیفیت رب پائین می آید؟

      4-3- نگهداری رب در منازل 

4- منابع و مآخذ

 

 

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق بهره وری

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق بهره وری پیشینه بهره وری مبانی نظری بهره وری ادبیات نظری بهره وری چارچوب نظری بهره وری پیشینه تحقیق بهره وری پیشینه پژوهش بهره وری پیشینه داخلی بهره وری پیشینه خارجی بهره وری فصل دوم…

  • پروپوزال نقش مدیریت انتظامی در کنترل پدیده بد حجابی منطقه دو تهران

    پروپوزال نقش مدیریت انتظامی در کنترل پدیده بد حجابی منطقه دو تهران پروپوزال کنترل پدیده بدحجابی پروپوزال کنترل بدحجابی در تهران پروپوزال کنترل بد حجابی در منطقه دو تهران نقش مدیریت انتظامی در کنترل پدیده بد حجابی تاثیر اقدامات ایجابی…

  • ده مشکل و ده راهکار برای سلامت در ایران و طرح جامع امداد و نجات کشور

    ده مشکل و ده راهکار برای سلامت در ایران و طرح جامع امداد و نجات کشور سلامت در ایران طرح جامع امداد و نجات کشور ستاد حوادث و سوانح غیرمترقبه مشکلات و راهکارها برای نظام سلامت ایران دانلود مقاله ده…

  • دانلود پاورپوینت دستور العمل تفکیک آپارتمان

    دانلود پاورپوینت دستور العمل تفکیک آپارتمان پاورپوینت دستور العمل پاورپوینت آپارتمان پاورپوینت دستور العمل تفکیک آپارتمان رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت دستور العمل تفکیک آپارتمان در قالب 31 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع با قابلیت…

  • ماهیت و انواع لکنت زبان و بررسی روشهای درمان لکنت زبان

    ماهیت و انواع لکنت زبان و بررسی روشهای درمان لکنت زبان کلمات کلیدی : علل لکنت زبان انواع لکنت زبان پایان نامه لکنت زبان نظریه های لکنت زبان روشهای درمان لکنت زبان جدیدترین روش درمان لکنت زبان رفتن به سایت…

  • پاورپوینت کتاب و درس مدیریت مالی 1 دانشگاه پیام نور

    پاورپوینت کتاب و درس مدیریت مالی 1 دانشگاه پیام نور پاورپوینت مدیریت مالی 1 پیام نور پاورپوینت مدیریت مالی 1 پاورپوینت پایان نامه مدیریت مالی پاورپوینت مبانی مدیریت مالی نمونه پاورپوینت مدیریت مالی رفتن به سايت اصلي  دانلود پاورپوینت کتاب…

  • پیشینه نظری و فصل دوم پایان نامه عزت نفس دانش آموزان

    پیشینه نظری و فصل دوم پایان نامه عزت نفس دانش آموزان کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه عزت نفس دانش آموزان مبانی نظری عزت نفس دانش آموزان پیشینه تحقیق عزت نفس دانش آموزان پیشینه داخلی عزت نفس دانش آموزان…

  • پاورپوینت قابلیتهای سیاستهای راهبردی اقتصادی

    پاورپوینت قابلیتهای سیاستهای راهبردی اقتصادی کلمات کلیدی : پاورپوینت قابلیتهای سیاستهای راهبردی اقتصادی قابلیتهای سیاستهای راهبردی اقتصادی مفهوم قابلیتهای سیاستی تعریف قابلیتهای سیاستی قابلیت و زنجیره ارزش انواع مزیت رقابتی مدلهای شناسایی قابلیتها انواع قابلیتها تحقیق قابلیتهای سیاستهای راهبردی اقتصادی…

  • پاورپوینت طراحی معماری

    پاورپوینت طراحی معماری رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت طراحی معماری جهت رشته ی معماری در قالب 54 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       فعالیت‌های آغازین کالاتراوا بیشتر بر…

  • پاورپوينت آسیبهای ناشی از گرما و سرما

    پاورپوينت آسیبهای ناشی از گرما و سرما پاورپوينت آسیبهای ناشی از گرما پاورپوينت آسیبهای ناشی از سرما پاورپوینت در موردت آسیب های ناشی از گرما پاورپوینت در موردت آسیب های ناشی از سرما پاورپوینت آسیبهای گرما پاورپوینت آسیب های سرما…

  • ارزیابی نگرش دانشجویان بومی در برابر غیر بومی ها و اثرات آن بر میزان اعتماد اجتماعی در دانشگاه آزاد

    ارزیابی نگرش دانشجویان بومی در برابر غیر بومی ها و اثرات آن بر میزان اعتماد اجتماعی در دانشگاه آزاد میزان اعتماد اجتماعی در دانشگاه اعتماد اجتماعی بین دانشجویان بومى و غیربومى نگرش دانشجویان بومی به غیربومی اثرات نگرش دانشجویان بومی…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق ​​​​​​​سبک های مقابله با استرس

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق ​​​​​​​سبک های مقابله با استرس کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه ​​​​​​​سبک های مقابله با استرس مبانی نظری ​​​​​​​سبک های مقابله با استرس پیشینه تحقیق ​​​​​​​سبک های مقابله با استرس پیشینه داخلی ​​​​​​​سبک های…

  • دانلود فصل هفتم پاورپوینت کتاب روانشانسی شخصیت دکتر یوسف کریمی با عنوان نظریه های تحلیل عاملی

    دانلود فصل هفتم پاورپوینت کتاب روانشانسی شخصیت دکتر یوسف کریمی با عنوان نظریه های تحلیل عاملی دانلود فصل هفتم پاورپوینت کتاب روانشانسی شخصیت دکتر یوسف کریمی با عنوان نظریه های تحلیل عاملی فصل هفتم پاورپوینت کتاب روانشانسی شخصیت دکتر یوسف کریمی با عنوان…

  • پرسشنامه طراحی الگوی مناسب و تبلیغات برای کالای منتخب ایرانی

    پرسشنامه طراحی الگوی مناسب و تبلیغات برای کالای منتخب ایرانی پرسشنامه طراحی و تبلیغات پرسشنامه طراحی الگوی مناسب برای محصولات پرسشنامه تبلیغات برای کالای منتخب ایرانی پرسشنامه تبلیغات برای محصولات رفتن به سایت اصلی دانلود پرسشنامه پایان نامه رشته مدیریت پرسشنامه طراحی الگوی مناسب…

  • بررسی پیشینه پوشش و لباس،جریانهای تاثیر گذار بر آنها و ارتباط آنها با مد و طراحی

    بررسی پیشینه پوشش و لباس،جریانهای تاثیر گذار بر آنها و ارتباط آنها با مد و طراحی تاریخچه لباس پیشینه نحوه پوشش جریانهای تاثیر گذار بر پوشش و لباس ارتباط پوشش و لباس با مد و طراحی دانلود پایان نامه ارتباط…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش تعارض سازمانی

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش تعارض سازمانی کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه تعارض سازمانی مبانی نظری تعارض سازمانی پیشینه تحقیق تعارض سازمانی پیشینه داخلی تعارض سازمانی پیشینه خارجی تعارض سازمانی پیشینه پژوهش تعارض سازمانی پیشینه نظری تعارض سازمانی…

  • مقاله ترجمه شده با عنوان عوامل موثر بر نگرش و علاقه به خرید مارک های تجاری لوکس تقلبی در میان مصرف ‏کنندگان کشور اندونزی

    مقاله ترجمه شده با عنوان عوامل موثر بر نگرش و علاقه به خرید مارک های تجاری لوکس تقلبی در میان مصرف ‏کنندگان کشور اندونزی عوامل موثر بر نگرش و علاقه به خرید مارک های تجاری فروشگاه ساز فایل همکاری در…

  • پاورپوینت مديريت نام تجاری

    پاورپوینت مديريت نام تجاری کلمات کلیدی : پاورپوینت مديريت نام تجاری مديريت نام تجاری تحقیق مديريت نام تجاری مقاله مديريت نام تجاری بررسی مديريت نام تجاری نام تجاری ابعاد نام تجاری ارزش نام تجاری ارزش مالی نام تجاری محاسبه ارزش…

  • پاورپوینت طرح های عمرانی دانشگاه صنعتی شیراز

    پاورپوینت طرح های عمرانی دانشگاه صنعتی شیراز پاورپوینت طرح های عمرانی پاورپوینت دانشگاه صنعتی پاورپوینت دانشگاه شیراز پاورپوینت دانشگاه صنعتی شیراز پاورپوینت در مورد طرح های عمرانی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت طرح های عمرانی دانشگاه صنعتی شیراز جهت…

  • پایان نامه کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی با عنوان پیاده سازی تولید ناب در شرکت ساخت ماشین و ابزار تراکتور سازی تبریز

    پایان نامه کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی با عنوان پیاده سازی تولید ناب در شرکت ساخت ماشین و ابزار تراکتور سازی تبریز تولید ناب تولید ناب در ایران اجرا سیستم تولید ناب استقرار سیستم تولید ناب پیاده سازی سیستم تولید ناب…

  • بانکداری الکترونیکی: مزایا و موانع و تاثیر آن بر ساختار عملیاتی بانکها

    بانکداری الکترونیکی: مزایا و موانع و تاثیر آن بر ساختار عملیاتی بانکها بانکداری الکترونیکی ساختار عملیاتی بانکها توسعه بانکداری الکترونیکی در ایران بانکداری الکترونیکی مزایا و موانع و تاثیر آن بر ساختار عملیاتی بانکها تاثیر بانکداری الکترونیکی بر ساختار عملیاتی…

  • پاورپوینت استاندارد حسابداري شماره 31 ( داراييهاي غيرجاري نگهداري شده براي فروش و عمليات متوقف شده)

    پاورپوینت استاندارد حسابداري شماره 31 ( داراييهاي غيرجاري نگهداري شده براي فروش و عمليات متوقف شده) دانلود رایگان پاورپوینت استاندارد حسابداري شماره31 ( داراييهاي غيرجاري نگهداري شده براي فروش و عمليات متوقف شده) پاورپوینت استاندارد حسابداري شماره31 ( داراييهاي غيرجاري…

  • پاورپوینت بازاریابی بنادر

    پاورپوینت بازاریابی بنادر دانلود رایگان پاورپوینت بازاریابی بنادر پاورپوینت بازاریابی بنادر بازاریابی بنادر تحقیق بازاریابی بنادر تجزيه وتحليل وظايف و كاركردهاي مربوط به بازاريابي تعريف استراتژي بازاريابي قيمت گذاري در بندر هدايت ارزيابي ها و پيگيري فعاليت هاي بازاريابي جمع…

  • پاورپوینت مبانی فناوری اطلاعات

    پاورپوینت مبانی فناوری اطلاعات دانلود پاورپوینت مبانی فناوری اطلاعات دانلود پاورپوینت درمورد مبانی فناوری اطلاعات رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مبانی فناوری اطلاعات جهت رشته کامپیوتر و IT  در قالب 150 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل…

  • پایان نامه کارشناسی ادبیات،علوم اجتماعی و جامعه شناسی با عنوان تاملی بر جامعه شناسی مفاهیم و مضامین ادب فارسی در اندیشه‌های عطار نیشابوری

    پایان نامه کارشناسی ادبیات،علوم اجتماعی و جامعه شناسی با عنوان تاملی بر جامعه شناسی مفاهیم و مضامین ادب فارسی در اندیشه‌های عطار نیشابوری ادب فارسی كتاب سیمای جامعه اندیشه های عطار نیشابوری تاملی بر جامعه شناسی مفاهیم و مضامین ادب…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق شخصیت و تیپ شخصیتی

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق شخصیت و تیپ شخصیتی فصل دوم پایان نامه شخصیت و تیپ شخصیتی مبانی نظری شخصیت و تیپ شخصیتی پیشینه تحقیق شخصیت و تیپ شخصیتی پیشینه پژوهش شخصیت و تیپ شخصیتی پیشینه نظری شخصیت و تیپ…

  • دانلود پاورپوینت زندگی نامه ی چارلز مور

    دانلود پاورپوینت زندگی نامه ی چارلز مور پاورپوینت زندگی نامه ی چارلز مور پاورپوینت چارلز مور دانلود پاورپوینت چارلز مور رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت زندگی نامه ی چارلز مور در قالب 31 اسلاید و با فرمت pptx بصورت…

  • ارتباط میان فرهنگ سازمانی و کارآفرینی سازمانی

    ارتباط میان فرهنگ سازمانی و کارآفرینی سازمانی ابعاد کارآفرینی سازمانی ابعاد فرهنگ سازمانی ابعاد مختلف فرهنگ سازمانی مدل هاي فرهنگ سازماني انواع مدل های فرهنگ سازمانی مدل های مختلف فرهنگ سازمانی مدل های کارآفرینی سازمانی انواع مدل های کارآفرینی سازمانی…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش فعالیتهای ترفیع

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش فعالیتهای ترفیع مبانی نظری فعالیتهای ترفیع دانلود مبانی نظری فعالیتهای ترفیع پیشینه فعالیتهای ترفیع ادبیات نظری فعالیتهای ترفیع فصل دوم پایان نامه فعالیتهای ترفیع مبانی نظری و پیشینه تحقیق فعالیتهای ترفیع ادبیات و مبانی نظری…

  • دانلود پاورپوینت کتاب اصول تصفیه آب و پساب های صنعتی

    دانلود پاورپوینت کتاب اصول تصفیه آب و پساب های صنعتی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت کتاب اصول تصفیه آب و پساب های صنعتی جهت رشته شیمی در قالب 257 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع…

  • پیاده سازی سیستم ABC در شرکتها با روش کوپلر با ملاحظات فرهنگی

    پیاده سازی سیستم ABC در شرکتها با روش کوپلر با ملاحظات فرهنگی محرک هزینه سیستم هزینه یابی سنتی سیستم هزینه یابی بر مبنای فعالیت پیاده سازی سیستم هزینه یابی بر مبنای فعالیت در شرکتها پیاده سازی سیستم ABC در شرکتها…

  • پاورپوینت فصل یازدهم کتاب تئوري و طراحي سازمان (جلد دوم) تألیف ریچارد ال دفت ترجمه پارساییان و اعرابی با موضوع فرایند تصمیم گیری

    پاورپوینت فصل یازدهم کتاب تئوري و طراحي سازمان (جلد دوم) تألیف ریچارد ال دفت ترجمه پارساییان و اعرابی با موضوع فرایند تصمیم گیری پاورپوینت فرایند تصمیم گیری پاورپوینت فصل یازدهم کتاب تئوري و طراحي سازمان (جلد دوم) تألیف ریچارد ال…

  • پاورپوینت مدیریت افات و بیماری های برنج در زراعت ارگانیک

    پاورپوینت مدیریت افات و بیماری های برنج در زراعت ارگانیک رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مدیریت افات و بیماری های برنج در زراعت ارگانیک جهت رشته پرستاری در قالب 42 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع…

  • پاورپوینت سیستم های عامل

    پاورپوینت سیستم های عامل دانلود پاورپوینت سیستم های عامل پاورپوینت سیستم های عامل و انواع آنها پاورپوینت سیستم های عامل و آموزش کار با آنها رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت سیستم های عامل جهت رشته کامپیوتر در قالب 322…

  • رضایت شغلی معلمان و دبیران مدارس

    رضایت شغلی معلمان و دبیران مدارس رضایت شغلی مقاله مقاله در مورد رضایت شغلی مقاله در مورد رضایت شغلی معلمان مقاله در مورد رضایت شغلی مقاله رضایت شغلی کارکنان عوامل موثر بر رضایت شغلی دانلود مقاله رضایت شغلی معلمان دانلود…