مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

فرآیندهای تولید ماکارونی
اكسترودر کردن ماکارونی
خشك كردن ماکارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

 

 

 

چکیده:

اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه سانتی گراد و دمای پایین 55 درجه) تهیه شد و توسط 2 سیستم خشک کن دما بالا (ماکزیمم 90 درجه سانتی گراد برای 6 ساعت) و دما پایین (ماکزیمم 55 درجه برای 18 ساعت) خشک شد.

 

خصوصیات کیفی پخت ماکارونی شامل: وزن پس از پخت و میزان مواد جامد موجود در آب پخت و سفتی بافت پس از پخت و خصوصیات ظاهری قبل و بعد از پخت ارزیابی و اندازه گیری شد. در این تحقیق میزان پروتئین به عنوان یک متغیر مهم و ارزشمند در کیفیت و تغذیه مورد سنجش قرار گرفت. استپاگتی ها پس از تهیه توسط گروه های ارزیاب (پانلیست های آموزش دیده) مورد ارزیابی قرار گرفتند. در ارزیابی حسی ویژگی هایی مانند: چسبندگی، سفتی، قابلیت جویدن، رنگ و طعم ارزیابی شد. به منظور بررسی و بهبود خصوصیات کیفی اثر گزانتان گام در 2 سطح 2/0% و 4/0% مورد ارزیابی قرار گرفت و اثرات آن بر کیفیت پخت ماکارونی پس از اعمال دمای 35 درجه سانتی گراد برای دمای اکسترودر و 55 درجه سانتی گراد برای دمای خشک کردن ارزیابی شد و در نهایت توسط گروه پانلیست آموزش دیده ارزیابی شد. 

 

نتایج نشان داد افرایش میزان آرد سویا در فرمولاسیون باعث سفتی بافت شده و میزان وزن پس از پخت را کاهش می دهد ولی میزان مواد جامد موجود در آب پخت را افزایش داد. با افزایش میزان آرد سویا به 20 % میزان پروتئین از 11% به 7/16% افزایش یافت. با افزایش دمای خشک کردن میزان سفتی بافت پس از پخت افزایش ولی میزان وزن پس از پخت و لعاب  کاهش یافت. با افزایش دمای اکسترودر میزان لعاب و میزان سفتی افزایش داشت ولی میزان وزن پخت کاهش داشت. گزانتان گام باعث بهبود میزان لعاب و وزن پس از پخت شد ولی بر سفتی اثر معنی داری نداشت ولی با ایجاد احساس کاذب قابلیت پذیرش مصرف کننده را در سفتی و قابلیت جویدن افزایش داد.

 

پس از آنالیز آماری و بررسی آماری نتایج فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی مشخص شد  جهت بالابردن کیفیت پخت و ارزش تغذیه ای دمای اکسترودر 35 درجه سانتیگراد و دمای خشک کردن 55 درجه سانتی گراد و میزان آرد سویا 20% و گزانتان گام 4/0 % بهترین تیمار خواهد بود.

 

 

 

 

کلمات کلیدی:

اسپاگتی

میزان آرد سویا

دمای اکسترودر

دمای خشک کردن

گزانتان گام

خصوصیات کیفی

ماكارونی

 

 

 

 

فهرست:

چکیده………………………………………………………………………………………………………………1

فصل اول- مقدمه

1-1 هدف……………………………………………………………………………………………………………2

1-2 مقدمه و تاریخچه………………………………………………………………………………………..4

1-3 تاریخچه ماکارونی در ایران……………………………………………………………………………5

1-3-1 میزان مصرف ماکارونی………………………………………………………………………………….5

1-4 مروری بر مقالات پیشین…………………………………………………………………………………..6

 

فصل دوم

2-1 مواد اولیه برای تولید ماکارونی…………………………………………………………………………..13

2-1-1 ویژگی، ساختار و ترکیب دانه غله و گندم…………………………………………………………13

2-1-2 منشأ غلات………………………………………………………………………………………………..13

2-1-3 گندم………………………………………………………………………………………………………..14

2-1-4 گندم مخصوص محصولات خمیری………………………………………………………………..14

2-1-5 گندم مخصوص کیک و شیرینی…………………………………………………………………….14

2-1-6 گندم مخصوص نان…………………………………………………………………………………….14

2-1-7 گندم چند منظوره……………………………………………………………………………………….15

2-1-8 گندم مخصوص دام و طیور……………………………………………………………………………15

2-1-9 دروم……………………………………………………………………………………………………….15

2-1-10 ساختمان دانه گندم…………………………………………………………………………………………16

2-1-11 سمولینا و فارینا……………………………………………………………………………………….17

2-1-12 عوامل موثر در آرد مصرفی برای ماکارونی……………………………………………………..19

2-2 مواد افزودنی در تولید ماکارونی………………………………………………………………………..21

2-2-1 تخم مرغ………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2 سویا……………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2-1 کشت سویا…………………………………………………………………………………………..21

2-2-2-2 فرآورده های سویا……………………………………………………………………………………25

2-2-2-3 آرد سویا و تولید……………………………………………………………………………………….25

2-2-2-4 مراحل تهیه ارد سویا……………………………………………………………………………….26

2-2-2-5 کاربرد آرد سویا در صنایع غذایی……………………………………………………………….29

2-2-2-6 ارزش سلامتی بخش سویا………………………………………………………………………..32

 

فصل سوم

3-1 تکنولوژی تولید………………………………………………………………………………………………34

3-1-1 تولید مرحله ای…………………………………………………………………………………………….34

3-1-2 تولید مداوم……………………………………………………………………………………………….35

3-2 تولید خمیر…………………………………………………………………………………………………..38

3-3 عوامل موثر در اکسترودر……………………………………………………………………………………38

3-4 خشک کردن………………………………………………………………………………………………..39

3-4-1 تئوری خشک کردن…………………………………………………………………………………………40

 

فصل چهارم

4-1 مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………45

4-2 روش تحقیق……………………………………………………………………………………………………..47

4-3 جامعه آماری و نمونه برداری………………………………………………………………………………47

4-4 مقدار نمونه ها………………………………………………………………………………………………47

4-5 محل اجرا تحقیق……………………………………………………………………………………………47

4-6 نحوه اجرای تحقیق…………………………………………………………………………………………..47

4-7 آزمایش ها……………………………………………………………………………………………………49

4-8 اندازه گیری سفتی بافت………………………………………………………………………………………….51

4-9 اندازه گیری رنگ محصول……………………………………………………………………………….51

4-10 اندازه گیری خاکستر………………………………………………………………………………………52

4-11 اندازه گیری میزان لعاب مواد جامد در آب پخت…………………………………………………53

4-12 اندازه گیری رطوبت……………………………………………………………………………………..54

4-13 PH……………………………………………………………………………………………………………..55

4-14 پروتئین……………………………………………………………………………………………………..55

4-15 آزمونهای حسی…………………………………………………………………………………………..58

4-16 آزمونهای آماری………………………………………………………………………………………….58

4-17 نتایج آنالیز مواد……………………………………………………………………………………………59

 

فصل پنجم

5-1 اثر فاکتورهای میزان آرد سویا- دمای خشک کردن- دمای اکسترودر بر وزن پخت…………..64

5-2  ”                      ”                      ”                     ”        بر میزان لعاب…………65

5-3 ”                       ”                      ”                      ”       سفتی ماکارونی………..67

5-4  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی a*………..68

5-5  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی L*……….68

5-6  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی B*……….69

5-7  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی a/b*…….69

5-8  ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان انرژی E ….69        5-9 

         ”      بر میزان PH………….69

5-10 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان رطوبت……..69

5-11 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان پروتئین……..69

5-12 مدلسازی………………………………………………………………………………………………….70

5-13 نتایج آزمون حسی…………………………………………………………………………………………..73

5-14 بررسی اثر افزودن گزانتان گام به خصوصیات کیفی ماکارونی……………………………………76

5-15 نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………….78

 

فصل ششم

پیوست……………………………………………………………………………………………………………………..79

 

فصل هفتم

منابع…………………………………………………………………………………………………………………..100

 

 

 

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش فناوری اطلاعات در سازمان

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش فناوری اطلاعات در سازمان مبانی نظری فناوری اطلاعات در سازمان پیشینه فناوری اطلاعات در سازمان مبانی نظری و پیشینه تحقیق فناوری اطلاعات در سازمان پیشینه پژوهش فناوری اطلاعات در سازمان ادبیات نظری تحقیق فناوری اطلاعات…

  • پاورپوینت حسابداری مواد و بهای تمام شده آن 81 اسلاید

    پاورپوینت حسابداری مواد و بهای تمام شده آن 81 اسلاید رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت حسابداری مواد و بهای تمام شده آن 81 اسلاید جهت رشته حسابداری در قالب 81 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و…

  • دانلود پاورپوینت پایان نامه شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر در ایجاد فیل سفید و ارائه راه کار جهت مدیریت کارامد آنها

    دانلود پاورپوینت پایان نامه شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر در ایجاد فیل سفید و ارائه راه کار جهت مدیریت کارامد آنها پاورپوینت پایان نامه فیل سفید و مدیریت آنها پاورپوینت پایان نامه برای مدیریت پاورپوینت مدیریت کارآمد فیل سفید…

  • راهبردهای توسعه گردشگری روستایی و جاذبه توریستی

    راهبردهای توسعه گردشگری روستایی و جاذبه توریستی کلمات کلیدی : روشهای جذب گردشگر عوامل موثر بر جذب گردشگر پایان نامه گردشگری روستایی راهکارهای جذب گردشگر راهبردهای جاذبه توریستی اثرات توسعه گردشگري روستایی روشهای توسعه گردشگری روستایی راهکارهای توسعه گردشگری روستایی…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق رویکرد شناختی رفتاری 68 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق رویکرد شناختی رفتاری 68 صفحه فصل دوم پایان نامه رویکرد شناختی رفتاری مبانی نظری رویکرد شناختی رفتاری پیشینه تحقیق رویکرد شناختی رفتاری پیشینه داخلی رویکرد شناختی رفتاری پیشینه خارجی رویکرد شناختی رفتاری پیشینه پژوهش رویکرد…

  • تحقیق کامل در مورد درمان شناختی رفتاری

    تحقیق کامل در مورد درمان شناختی رفتاری درمان شناختی رفتاری رفتار درمانی شناختی تحقیق درمان شناختی رفتاری فرایندهای درمان شناختی رفتاری راهبردها و فنون درمان شناختی رفتاری رفتن به سايت اصلي این نوشتار تحقیق کامل در مورد درمان شناختی رفتاری…

  • پاورپوینت طراحی محیط و منظر

    پاورپوینت طراحی محیط و منظر پاورپوینت طراحی محیط و منظر طراحی محیط و منظر عوامل موثر بر فرم در طراحی محیط و منظر اصل محیط و منظر به عنوان کلید شناخت فرهنگ اصل جغرافیایی (بوم شناسی) اصل نظارت محیطی محیط…

  • پاورپوینت مدیریت و کنترل پروژه

    پاورپوینت مدیریت و کنترل پروژه پاورپوینت مدیریت پروژه چیست پاورپوینت کنترل پروژه چیست پاورپوینت كنترل پروژه پاورپوینت مدیریت و کنترل پروژه دانلود پاورپوینت مدیریت و کنترل پروژه رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مدیریت و کنترل پروژه جهت رشته مدیریت…

  • دانلود پاورپوینت آشنایی با جنگ نرم

    دانلود پاورپوینت آشنایی با جنگ نرم رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با جنگ نرم جهت رشته اجتماعی در 71 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       رواني، تبليغاتي، رسانه…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش نظریه های مربوط به شادکامی

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش نظریه های مربوط به شادکامی مبانی نظری نظریه های مربوط به شادکامی دانلود مبانی نظری نظریه های مربوط به شادکامی پیشینه تحقیق نظریه های مربوط به شادکامی ادبیات نظری نظریه های مربوط به شادکامی فصل…

  • مبانی نظری توسعه پایدار اقتصادی

    مبانی نظری توسعه پایدار اقتصادی مبانی نظری توسعه پایدار اقتصادی دانلود مبانی نظری توسعه پایدار اقتصادی پیشینه تحقیق توسعه پایدار اقتصادی ادبیات نظری توسعه پایدار اقتصادی فصل دوم پایان نامه توسعه پایدار اقتصادی مبانی نظری و پیشینه تحقیق توسعه پایدار…

  • دانلود پاورپوینت اخلاق مهندسی

    دانلود پاورپوینت اخلاق مهندسی پاورپوینت اخلاق مهندسی پاورپوینت مهندس پاورپوینت مهندس کیست؟ رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت اخلاق مهندسی در قالب 55 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش       -در طول…

  • پاورپوینت خاک چگونه تشکیل می شود

    پاورپوینت خاک چگونه تشکیل می شود رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت خاک چگونه تشکیل می شود جهت رشته زمین شناسی در قالب 13 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش      …

  • پاورپوینت شمع کوبی و انواع روش های آن در 85 اسلاید کاربردی همراه با شکل و تصاویر به طور کامل و جامع ی‬‎

    پاورپوینت شمع کوبی و انواع روش های آن در 85 اسلاید کاربردی همراه با شکل و تصاویر به طور کامل و جامع ی‬‎ پروژه پاورپوینت شمع کوبی انواع روش های آن ‬‎ رفتن به سايت اصلي در این پروژه پاورپوینت شمع…

  • پاورپوینت سرمایه گذاری بین شرکتها

    پاورپوینت سرمایه گذاری بین شرکتها کلمات کلیدی : پاورپوینت سرمایه گذاری بین شرکتها سرمایه گذاری بین شرکتها روش خرید اهرمی روش های گزارش سرمایه گذاری در سهام سایر شرکتها نتیجه اقتصادی تلفیق روشهای ارزشیابی داراییها و بدهیهای شرکتها روش خرید…

  • پاورپوینت آشنایی با مفاهیم سود نگهداشت سرمایه و تئوری های ارزش ویژه

    پاورپوینت آشنایی با مفاهیم سود نگهداشت سرمایه و تئوری های ارزش ویژه رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با مفاهیم سود نگهداشت سرمایه و تئوری های ارزش ویژه جهت رشته اقتصاد در قالب 40 اسلايد و با فرمت pptx…

  • پرسشنامه سبک های تفکر استرنبرگ و واگنر 1992 با نمره گذاری، روایی و پایایی

    پرسشنامه سبک های تفکر استرنبرگ و واگنر 1992 با نمره گذاری، روایی و پایایی کلمات کلیدی : پرسشنامه سبک های تفکر پرسشنامه سبکهای تفکر استرنبرگ پرسشنامه سبکهای تفکر استرنبرگ و واگنر پرسشنامه سبک های تفکر استرنبرگ و واگنر 1992 پرسشنامه…

  • پایان نامه کامل در مورد آموزش مجازی 99 صفحه

    پایان نامه کامل در مورد آموزش مجازی 99 صفحه شیوه‌های آموزش مجازی عناصر آموزش مجازی پایان نامه آموزش مجازی پایان نامه آموزش الکترونیکی پایان نامه آموزش از راه دوره پایان نامه یادگیری الکترونیکی رفتن به سايت اصلي هدف از این…

  • مدلهای مدیریت ارتباط با مشتری و مراحل پیاده سازی آن از دیدگاه گارتنر

    مدلهای مدیریت ارتباط با مشتری و مراحل پیاده سازی آن از دیدگاه گارتنر پیاده سازی CRM نحوه پیاده سازی crm پیاده سازی مدیریت ارتباط با مشتری پیاده سازی crm در شرکت پیاده سازی crm در سازمان متدلوژی گارتنر در پیاده…

  • پاورپوینت آموزشی بیماری آلزایمر

    پاورپوینت آموزشی بیماری آلزایمر رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزشی بیماری آلزایمر جهت رشته روانپزشکی در قالب 42 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       بیماری آلزایمرشایع ترین شکل…

  • پاورپوینت کتاب اصول بهداشت و کمکهای اولیه از دل پیشه

    پاورپوینت کتاب اصول بهداشت و کمکهای اولیه از دل پیشه پاورپوینت کتاب اصول بهداشت و کمکهای اولیه پیام نور پاورپوینت جزوه اصول بهداشت و کمکهای اولیه پاورپوینت کتاب اصول بهداشت از دل پیشه پاورپوینت کتاب اصول بهداشت پیام نور رفتن…

  • پرسشنامه تاثیر هوش اخلاقی مدیران بر مهارت های ارتباطی

    پرسشنامه تاثیر هوش اخلاقی مدیران بر مهارت های ارتباطی پرسشنامه هوش اخلاقی پرسشنامه هوش اخلاقی مدیران پرسشنامه مهارت های ارتباطی پرسشنامه تاثیر هوش اخلاقی مدیران بر مهارت های ارتباطی رفتن به سایت اصلی دانلود پرسشنامه پایان نامه  رشته مدیریت پرسشنامه تاثیر هوش اخلاقی مدیران…

  • دانلود پاورپوینت کتاب بهداشت روان 2

    دانلود پاورپوینت کتاب بهداشت روان 2 رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت کتاب بهداشت روان 2 جهت رشته پزشکی در 202 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       «بهداشت روانی؛ یعنی…

  • مبانی ابهام در معامله و نحوه رفع آن در مورد معامله

    مبانی ابهام در معامله و نحوه رفع آن در مورد معامله غرر در معامله معاملات غرری ابهام در مورد معامله جهل به مورد معامله رفع ابهام در مورد معامله مجهول بودن مورد معامله مبانی لزوم رفع ابهام از مورد معامله…

  • دانلود پاورپوینت انواع درن ها و مراقبت های پرستاری

    دانلود پاورپوینت انواع درن ها و مراقبت های پرستاری پاورپوینت انواع درن ها و مراقبت های پرستاری پاورپوینت انواع درن های جراحی پاورپوینت انواع درن های پزشکی پاورپوینت مراقبت های پرستاری بعد از عمل جراحی رفتن به سايت اصلي دانلود…

  • شادکامی در روانشناسی و رابطه آن با متغیرهای دیگر

    شادکامی در روانشناسی و رابطه آن با متغیرهای دیگر شادکامی در روانشناسی روانشناسی بالینی شادکامی تعیین کننده های شادی و شادکامی رابطه شادکامی با متغیرهای دیگر تحقیق کامل در مورد شادکامی رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی…

  • پاورپوینت آشنایی با برخی فرمول های ریاضی کاربردی در فيزیک

    پاورپوینت آشنایی با برخی فرمول های ریاضی کاربردی در فيزیک پاورپوینت فرمول های ریاضی در فيزیک دانلود پاورپوینت فرمول های ریاضی در فيزیک پاورپوینت درباره فرمول های ریاضی در فيزیک رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با برخی فرمول…

  • دانلود پاورپوینت کم کاری تیروئید

    دانلود پاورپوینت کم کاری تیروئید پاورپوینت در مورد کم کاری تیروئید پاورپوینت بیماری کم کاری تیروئید پاورپوینت آشنایی با کم کاری تیروئید رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت کم کاری تیروئید جهت رشته پزشکی در 10 اسلاید و با فرمت…

  • مدل کردن اتصالات با منحنی هیسترزیس جهت ارزیابی کارکرد آنها در اثر بارهای رفت و برگشت

    مدل کردن اتصالات با منحنی هیسترزیس جهت ارزیابی کارکرد آنها در اثر بارهای رفت و برگشت ارزیابی لرزه ای سازه مدل کردن اتصالات با منحنی هیسترزیس اتصالات در سازه‌های فولادی مدل کردن اتصالات با منحنی هیسترزیس جهت ارزیابی کارکرد آنها…

  • پاورپوینت در مورد کارآفرینی

    پاورپوینت در مورد کارآفرینی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت درمورد کارآفرینی جهت رشته ی کارآفرینی در قالب 12 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       فرآيند ايجاد يک طرح…

  • سرگذشت فدك در طول تاریخ و بررسی استدلالهای حضرت زهرا

    سرگذشت فدك در طول تاریخ و بررسی استدلالهای حضرت زهرا فآت ذالقربی حقه سوره اسراء آیه 26 مظلومیت حضرت زهرا (س) دانلود پایان نامه رشته معارف اسلامی سرگذشت فدك در طول تاریخ و بررسی استدلالهای حضرت زهرا دانلود پایان نامه…

  • پرسشنامه پیش بینی میزان انطباق رفتار مدیران با سبک رهبری معنوی از طریق نمره فاصله قدرت

    پرسشنامه پیش بینی میزان انطباق رفتار مدیران با سبک رهبری معنوی از طریق نمره فاصله قدرت پرسشنامه فاصله قدرت دانلود پرسشنامه فاصله قدرت پرسشنامه استاندارد فاصله قدرت پرسشنامه محقق ساخته فاصله قدرت دانلود پرسشنامه رهبری معنوی پرسشنامه استاندارد رهبری معنوی…

  • پاورپوینت آشنایی با استراتژی بک آپ گیری

    پاورپوینت آشنایی با استراتژی بک آپ گیری رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با استراتژی بک آپ گیری جهت رشته کامپیوتر و IT در قالب 23 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت…

  • پروپوزال ارائه الگوی تدوین استراتژی با روش ماتریس سوات و RBV در جهت کسب مزیت رقابتی پایدار

    پروپوزال ارائه الگوی تدوین استراتژی با روش ماتریس سوات و RBV در جهت کسب مزیت رقابتی پایدار پروپوزال تدوین استراتژی تدوین استراتژی swot تدوین استراتژی به روش swot نمونه استراتژی تدوین شده تدوین استراتژی سازمان و شرکت تدوین استراتژی با…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق اختلالات روانی 44 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق اختلالات روانی 44 صفحه کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه اختلالات روانی مبانی نظری اختلالات روانی پیشینه تحقیق اختلالات روانی پیشینه داخلی اختلالات روانی پیشینه خارجی اختلالات روانی پیشینه پژوهش اختلالات روانی پیشینه نظری…